Mørke JuleCup 2015 (Senior)

Silkeborg Hurricanes var atter engang draget til Mørke for at spille årets sidste stævne. Hurricanes var jo forsvarende mestre og denne gang var der hele 7 hold, som titlen skulle forsvares imod!

I modsætning til de tidligere stævner i Mørke, var der nu et krav fra stævnearrangøren, at der skulle være mindst to kvinder på holdet. Til dette fik vi hjælp af Camilla og Mia fra Århus – det skulle vise sig, at de gjorde en yderst fornem figur og de kæmpede bravt i samtlige kampe.

Hvor Hurricanes tidligere har startet lidt svagt ud, var der ingen slinger i valsen denne gang. Holdet var klar fra start. En fin 2-0 sejr, blev fulgt op af en 1-0 sejr og disse to resultater blev gentaget i de efterfølgende to kampe. Nu var holdet dog varmet godt op og i de efterfølgende to kampe tog Hurricanes hhv. en 3-0 og en 5-1 sejr efter fornemt spil. Dermed var vi klart videre i semifinalen, som stævnets, suverænt, bedste hold (målscore 14-1 i seks kampe!).

Semifinalen blev vundet med den mindst mulige margin – nemlig 1-0, dog efter overvægt i spil og chancer til Hurricanes.

I finalen var alt held tilsyneladende brugt op! Vi mødte Blue Wolfs, som i indledende runde var blevet slået 2-0. De havde dog spillet sig op i løbet af stævnet. Mia fik bolden i mål, men det blev annulleret, da dommeren ikke mente den var inde! I stedet fik vi straffeslag – dette blev desværre misbrugt! Stadig 0-0. Hurricanes havde stadig mest spil og chancer, men ind ville bolden bare ikke. I stedet gik Blue Wolfs op og scorede i den anden ende og Hurricanes kunne ikke nå, at svare igen. Et 1-0 nederlag var resultatet, da dommeren fløjtede kampen af.

Dog kan Hurricanes tage masser af godt spil med sig videre – og moralen er fin til næste stævne, som allerede afholdes på “hjemmebane” i Silkeborg! Nærmere betegnet i Grauballe d.9. januar – et stævne i WestCoast Floorball League, hvor Hurricanes fører Cup delen, men halter lidt efter i Liga delen – vel og mærket ikke noget der ikke kan hentes… 😉

Finalens bedste spiller Mørke JuleCup 2015 IMG_1825