SuperKidZliga stævne i Randers.

Så har Silkeborg Hurricanes atter engang været til stævne. Denne gang var det DK’s største børnestævne, som blev afholdt i Randers – 45 børnehold fra hele landet deltog og kampene blev afviklet på 6 baner i 2 haller!

Alle hold

Hurricanes var repræsenteret med 3 hold, som alle mødte fin modstand. Det blev til både sejre, uafgjorte og nederlag – men fælles for alle børnene var, at de havde haft en super dag og allerede nu, glæder sig til næste floorballstævne. 🙂

Kamp

Der skal også lyde en stor tak til de forældre og bedsteforældre der bakkede op og støttede holdene undervejs. Og så var det en kæmpe hjælp, at de desuden havde styr på børnene mellem kampene, så træneren “bare” kunne koncentrere sig om selve kampene. Så TAK for det. 🙂

Hele holdet

Medaljeoverrækkelse

Medaljeoverrækkelse II