Børnefloorball

SilkeborgHurricanesLogoOkt2015

Så starter 2019-2020 sæsonen!

Silkeborg Hurricanes byder endnu engang velkommen til en ny sæson. Første træning er søndag d.25. august kl.11.30-13 på Langsøskolen (Hejrevej 25, 8600 Silkeborg). Kom i god tid, så der er tid til omklædning og snak inden træningen begynder. Herefter træner vi hver søndag kl.11.30-13 (med enkelte undtagelser – skriv evt. inden, hvis du påtænker at dukke op, så vi er sikker på, at du ikke kommer til en tom hal).

Målgruppen i år, er drenge og piger i alderen ca. 10-16 år.

I Silkeborg Hurricanes har vi først og fremmest vægt på, at det skal være sjovt, at komme til træning. Derudover er der naturligvis fokus på, at man udvikler sig som spiller og bliver bedre til at spille floorball.

Vi er gennem sæsonen med til flere KidzLiga Stævner, hvor vi møder passende modstand og har det sjovt sammen – det plejer at være en forrygende oplevelse. 🙂 Derudover deltager vi også i turnering, hvor vi spiller ca. hver anden weekend.

Kontingentet er fastsat til 500,- for hele sæsonen, dvs. indtil engang i juni 2019. Når man betaler kontingentet, får man – som nyt medlem af klubben – en stav, så man har sin helt egen personlige stav.

Det eneste udstyr, som kræves, er derfor bare alm. indendørs sportstøj – resten stiller klubben til rådighed. 🙂

Floorball spilles ofte i skolens idrætstimer eller i SFO, hvor spillet bedst kendes som indendørs hockey.

Vi glæder os til at se dig 😀

Har du spørgsmål, så ring eller sms til Christian på tlf. 40 98 76 66.

FAQ (ofte stillede spørgsmål):

Q: Er der forskel på stave?
A: Stave kan fås i næsten alle farver og prisklasser. Det som er vigtigt er at staven passer i længden, samt at bladet vender til den side spilleren foretrækker at holde staven.
Q: Er det farligt?
A: Nej, floorball er faktisk en meget sikker sport, som har langt færre alvorlige skader end f.eks. håndbold og fodbold. Dette skyldes blandt andet at reglerne beskytter mod farlige situationer, samt at der ikke indgår tacklinger og springmomenter.

Information og nyheder