Perfekt sæsonstart for seniorholdet

Silkeborg Hurricanes seniorhold var lørdag d. 29/8-2015 til opstartsstævne i Mørke, hvor modstanderme var hjemmeholdet Mørke Dark Devils samt Sønderbro Floorball Klub (SFK) fra Horsens.

Efter en langsom start og 0 – 0 mod Mørke i den første kamp og en lidt uheldig start i den indledende kamp mod SFK, som betød et 3 – 1 nederlag, kom organisationen og spillet op på det forventede niveau. Anden indledende kamp mod Mørke blev vundet 3 – 0 og sidste indledende kamp mod SFK blev slået sammen med finalen, som i stedet for 1x 15 min blev 2x 12 min.

Her kom SFK foran 2 – 0 tyve sekunder inde i anden periode, men Hurricanes svarede hurtigt igen og fik reduceret få sekunder efter. Med få minutter tilbage udlignede Christian efter Mikkel Holms energiske erobring af bolden. Og med 15 sekunder tilbage afgjorde Sune kampen med et flot mål fra en spids vinkel.

Mørke_20150829

Altid dejligt at kunne tage hjem fra Mørke efter en stævnesejr – det er ved at være en tradition 🙂